Toekomstige events

Datum Tijdstip Event
19/06/19 12:00 - 16:00 Betekenisvol aanbesteden: de Purpose tafel op 19 juni 2019 - Leek
18/09/19 12:00 - 16:00 Betekenisvol aanbesteden: de Purpose tafel op 18 september 2019 - Leek

Afgeronde events

Eerste purpose tafel

Purpose tafel #1: inventariseren van belemmeringen

Op Purpose Day hebben OHPEN en Onlanders samen een eigen tafel geclaimd. Deze tafel staat symbool voor onze missie om met aanbesteden een bijdrage te leveren aan de betekeniseconomie. In 2019 komen we viermaal met deze tafel samen om te werken aan de betekeniseconomie in de praktijk.

Eerste Purpose tafel

Op 14 februari 2019 was de eerste bijeenkomst rondom de Purpose tafel van OHPEN en Onlanders in het kantoor van OHPEN in Leek. Onze claim gebrandmerkt in de tafel is:

‘Samen betekenisvol aanbesteden, ik doe het!

Deze eerste bijeenkomst stond in het teken van het inventariseren van belemmeringen.  Er was ruimte voor drie pitches, drie discussierondes en we spraken te nemen acties af. Klik op onderstaande knop om de gehele samenvatting van dit event te bekijken.

 
 

 

 

Een terugblik op ‘Het wordt heet onder de voeten…’

Heel Nederland zuchtte deze zomer onder de droogte. Of dit de gevolgen zijn van klimaatverandering is niet langer de discussie. Dat er een klimaatakkoord komt met een grote impact – ook op de bouw, infra en techniek – is zeker!

Wat betekent dat voor jou?

Hoe reduceer je effectief CO2-uitstoot? Hoe breng je duurzame initiatieven direct in de praktijk? Hoe tackle je de grootste belemmeringen en ga je over op duurzame alternatieven? Om succesvol in te spelen op de uitdagingen die voor ons liggen, is het noodzakelijk om oude systemen los te laten, slimmer samen te werken en te innoveren!

Bekijk hiernaast de aftermovie

Or-Quest heeft samen met Onlanders een uniek seminar georganiseerd waarin opdrachtgevers, overheden en aannemers uit Noord-Nederland samen aan tafel zijn gegaan. Bekijk hiernaast de terugblik van deze interactieve seminar om tot nieuwe ideeën te komen.