Seminar ‘Het wordt heet onder de voeten…’

Heel Nederland zucht deze zomer onder de droogte. Of dit de gevolgen zijn van klimaatverandering is niet langer de discussie. Dat er een klimaatakkoord komt met een grote impact – ook op de bouw, infra en techniek – is zeker!

Benieuwd wat het voor u betekent?

Hoe reduceer je effectief CO2-uitstoot? Hoe breng je duurzame initiatieven direct in de praktijk? Hoe tackle je de grootste belemmeringen en ga je over op duurzame alternatieven? Om succesvol in te spelen op de uitdagingen die voor ons liggen, is het noodzakelijk om oude systemen los te laten, slimmer samen te werken en te innoveren!

Or-Quest organiseert daarom samen met Onlanders een uniek seminar waarin opdrachtgevers, overheden en aannemers uit Noord-Nederland samen aan tafel gaan. In interactieve snelkookpan-sessies en een ontspannen setting komen we samen tot ideeën.

Doorbreek tradities en ga aan de slag!

Dagvoorzitter Kees Klomp neemt u mee in de weeffout in de wereldeconomie. Het ongelimiteerd najagen van groei en aandeelhouderswaarde hebben een verwoestend effect. Maar hoe becijferen we de economie als we maatschappelijke waarde mee mogen rekenen?

Er zijn al veel initiatieven voor een gezondere of circulaire economie. Maar wat betekent dit voor de praktijk van alledag? “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg” welke stappen kunnen we vanaf vandaag zetten om de klimaatdoelstellingen te behalen?

Tijdens het seminar ligt de nadruk op de interactieve snelkookpan-sessie waarbij aan de hand van een aantal stellingen gezocht wordt naar verbeteringen in de samenwerking en het doorbreken van belemmerende patronen. Daarna kun je tijdens de netwerkborrel kennis maken met de overheerlijke Dutch Weedburger.