Trainingen

construction-1146285_1920

Projectcoaching

Leer in twee dagdelen gecombineerd met tien coachingsuren hoe je de uitgangspunten van Best Value kunt gebruiken voor een betere samenwerking tussen jou en de klant.

Intervisie training

Intervisie

Intervisie is een simpele en doeltreffende methode om aan de hand van praktijkvoorbeelden samen te leren. Onlanders verbindt met deze intervisie-sessie de theorie met de praktijk. In drie sessies worden praktijk-voorbeelden van teams besproken en onder professionele begeleiding gereflecteerd.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Beste prijs/kwaliteit-verhouding

Op maat gemaakte training voor inkoopadviseurs en bidmanagers om de valkuilen bij het toepassen van de beste prijs-kwaliteitverhouding te herkennen en te voorkomen.

Train de Trainer Pointer

Train de Trainer Pointer

Onlanders is premium reseller van de online applicatie Pointer. Het gebruik van deze tool optimaliseert de communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Het is een intuïtieve tool en vraagt dankzij uitgebreide tutorials geen uitleg. Toch blijkt het gedachtegoed erachter nog wel eens lastig te zijn. Daarom bieden wij een 2-daagse Train de Trainer-cursus inclusief een basistraining voor de klant.

CROW training

Best Value in de uitvoering via CROW

De Best Value aanpak verschilt op een aantal essentiële onderdelen van reguliere samenwerkingen. Het managen van risico’s en afwijkingen is daar een belangrijk onderdeel van.

In deze interactieve training leer je de uitgangspunten van Best Value toe te passen in de praktijk. Er is in de training ruim aandacht voor de invulling van de concretiseringsfase, het hanteren van prestatiemetingen en de wekelijkse risico rapportage in de uitvoeringsfase.

De visie op leiderschap en samenwerken vanuit Best Value is de rode draad in deze training. De training geeft voldoende ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden van de deelnemers.

Deze training wordt gegeven op 1 en 2 april 2020 en 4 en 5 november 2020. Wil je deze training volgen? Schrijf je hieronder dan direct in!