In-company trainingen

Sterke kern

Iedereen, ook zakelijke professionals, functioneren beter wanneer ze een sterke kern hebben. Naast kennis zijn namelijk ook eigen kracht, inzicht en overtuiging belangrijke onderdelen van goed functioneren. Door het trainen van een sterke kern – je eigen kracht – verbeteren de prestaties.

Onlanders biedt interactieve trainingen waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Een verfrissende afwisseling tussen interessante theorie en nuttige praktijkoefeningen.

Maatwerk

Als experts weten we wat in de basis in de trainingen thuishoort. We ontwerpen vervolgens aan de hand van persoonlijke gesprekken en de quickscan op maat gemaakte traingen. Zo voldoet elke training aan de specifieke wensen van de klant en de markt waarin deze zich bevindt.

Onze op maat gemaakte trainingen richten zich op het herkennen en versterken van de eigen talenten en raken altijd de pijlers Inhoud, Werkproces en Gedrag.

Intervisie training

Gezamenlijk talent versterken

Intervisie is een simpele en doeltreffende methode om aan de hand van praktijkvoorbeelden samen te leren. Onlanders verbindt met deze intervisie-sessie de theorie met de praktijk. In drie sessies worden praktijk-voorbeelden van teams besproken en onder professionele begeleiding gereflecteerd.

construction-1146285_1920

Slimmer projecten voorbereiden

‘Een goede voorbereiding is het halve werk’. Veel projectleiders starten pas met de inhoudelijke projectvoorbereiding als de opdrachtgever gekozen is. Dit kan slimmer als in de aanbesteding al een deel van deze voorbereiding is meegenomen. In deze basistraining van 1 dagdeel worden praktijk en theorie gecombineerd.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Beste prijs/kwaliteit herkennen

Op maat gemaakte training voor inkoopadviseurs en bidmanagers om de valkuilen bij het toepassen van de beste prijs-kwaliteitverhouding te herkennen en te voorkomen.

CROW training

Best Value in de uitvoering via CROW

De Best Value aanpak verschilt op een aantal essentiële onderdelen van reguliere samenwerkingen. Het managen van risico’s en afwijkingen is daar een belangrijk onderdeel van.

In deze interactieve training leer je de uitgangspunten van Best Value toe te passen in de praktijk. Er is in de training ruim aandacht voor de invulling van de concretiseringsfase, het hanteren van prestatiemetingen en de wekelijkse risico rapportage in de uitvoeringsfase.

De visie op leiderschap en samenwerken vanuit Best Value is de rode draad in deze training. De training geeft voldoende ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden van de deelnemers.

Deze training wordt gegeven op 1 en 2 april 2020 en 4 en 5 november 2020. Wil je deze training volgen? Schrijf je hieronder dan direct in!

Vraag vrijblijvend meer informatie

Over welke training wil je meer informatie?